Fresh med Airflow

Pasientenes favoritt!

AirFlow er et instrument som drives av trykk-luft og som blåser ut en type partikkel og salter som renser tennene for matrester, belegg og misfarge fra for eksempel kaffe, te, brus og røyk.

Under tannrensen fjernes tannstein og misfarging fra tennene. Tannstein består for det meste av kalkstoffer fra spyttet som avleires og legger seg på tannflaten som et hardt belegg. Det sitter så godt fast at det ofte ikke kan fjernes med tannbørsten. Mye av det vi inntar i det daglige kan misfarge tennene – blant annet kaffe, te, røyk, snus og rødvin. Misfargingen legger seg som et mørkt belegg på tennenes overflate og kan også være vanskelig å fjerne selv.

Tannlegen eller tannpleieren fjerner både tannsteinen og overfladiske misfarginger ved å rense, pusse og polere tennene. Tannsteinen fjernes enten med maskin eller ved å skrape den bort med håndinstrumenter. Misfarginger kan poleres bort med en spesiell pussepasta som inneholder ekstra slipemiddel eller ved bruk av saltblåsing for å fjerne misfargingene. Vi anbefaler en profesjonell tannrengjøring en gang i året hos tannlege eller tannpleier.


" Jeg følte meg som en ny person etterpå, så ren og fresh! "

Air Scaling

Det er et instrument som drives med trykk-luft / kompressor luft og vibrerer i et meget høyt turtall. Den fjerner tannstein på en skånsom og lett måte, uten skraping. Imidlertid hender det fra tid til annen at vi må supplere med manuelle, skrape instrumenter for å få vekk all tannstein som også kan legge seg på utilgjengelige steder.

Les bloggernes erfaring med AirFlow: 

http://fotballfrue.no/2014/06/04/lets-talk-about-teeth/

Jeg ønsker å bli kontaktet

Fyll inn navn og telefonnummer, så kontakter vi deg.

Du kan også ringe oss direkte på telefon 21 62 58 97.