Vi benytter informasjonskapsler på denne nettsiden for å blant annet måle hvilke sider som blir besøkt og hvilke kanaler som fungerer best. 

Ved å besøke denne siden, godtar du bruk av informasjonskapsler.

Carl-Henrik Gullaksen

Tannlege, DDS, MSc

Carl-Henrik Gullaksen

Carl-Henrik Gullaksen ble uteksaminert tannlege ved Universitetet i Oslo, 1991. Senere avdelingstannlege og løytnant i forsvaret ved Heistadmoen. Instruktørtannlege ved Klinikk for protetikk og bittfunksjon ved Universitetet i Oslo. Spesialkompetanse i implantatprotetikk. Initiativtager og investor ved flere private klinikker i Oslo og Akershus, herunder Dentalia AS, Nydalen Tannlegesenter. Master of Science in Laser Dentistry / MSc. fra Tyskland, RWTH Aachen University.

Carl-Henrik har hele sin yrkeskarriere jobbet med tannerstatninger (protetikk): proteser i alle varianter, kroner, broer og fasader i ulike materialer og utførelser. Han har lang erfaring innen implantatbehandling og kjenner de fleste systemer benyttet i det skandinaviske markedet. Arbeider mye med estetisk tannbehandling og porselen, og regulering av tannstilling med Invisalign ("usynlig" tannregulering).

Har 10 års erfaring med tverrfaglig tannbehandling utført under narkose. Eksamen i kognitiv adferdsterapi i behandling av pasienter med angst og tannlegeskrekk. Spesialkompetanse i lystgass sedasjon.

Medlem av: Den Norske Tannlegeforening (NTF), Scandinavian Academy of Esthetic Dentistry (S.A.E.D), og Norsk Forening for Odontofobi (NOFOBI).

Foreningsarbeid: Grunnlegger og styremedlem av Praksiseierforeningen (PeF), Leder for Oslo Tannlegeforening (OTF), Hovedstyremedlem og leder for sentralt næringsutvalg i Den norske tannlegeforening (NTF).