Kjære pasienter ved Dentalia Tannlegesenter

Vi holder åpent som normalt. Det er trygt å gå til tannlegen!


Vi følger de norske helsemyndigheters retningslinjer for tannhelsetjenesten. Våre ansatte følger strenge smitteverntiltak og gode rutiner, som vi alltid har hatt ved klinikken. Kontakt oss i dag for å bestille en time.

Du er hjertelig velkommen!


Les mer...

Invisalign

Invisalign ® tannregulering kan være et godt alternativ til tradisjonell tannregulering dersom du ikke ønsker å ha fast regulering på tennene.

Narkose

For deg som behøver eller ønsker trygg og smertefri tannbehandling.

Tannbleking

Profesjonell tannbleking er en sikker behandling som gir et varig, optimalt resultat.

Om Dentalia

Dentalias motto er ”ditt smil - vårt ansvar”. Dette innebærer at vi ønsker å ta vare på deg og dine behov, slik at du føler deg trygg og får den beste tannbehandling.

Vi ønsker å gi deg et vakkert smil og nye behandlingsmetoder gjør det mulig for oss å oppfylle dette ønsket for mange pasienter. Når du kommer til oss og forteller hvilke ønsker du har kan vi sammen finne den beste måten å nå dette målet på. Moderne teknologi ved tannbehandling er smertefri og vi har ulike metoder til å hjelpe deg, slik at du ikke behøver å føle ubehag under behandlingen.

Alle som jobber i Dentalia har som mål at våre pasienter skal beholde sine tenner friske og sterke hele livet. Våre ansatte har høy yrkesstolthet og fokus på viderutdanning og kunnskap. Vi er innovative og tilbyr de mest avanserte og moderne teknologier for å gjennomføre tannbehandling. I vår hverdag jobber vi med alt fra laserbehandlinger, behandling i narkose til de mer tradisjonelle behandlingsmetodene.

I Dentalia samarbeider spesialister og allmennpraktiserende tannleger med tannpleiere, leger og kiropraktor for å oppnå de beste behandlingsresultater for våre pasienter.

Hos oss møter du personer som har lidenskap for yrket sitt og har som hovedmål at du skal bli fornøyd.

Ditt smil – vårt ansvar.

Møt tannlegene og staben vår

SLIK FINNER DU OSS

Vi har flyttet inn i nye lokaler i Torgbygget (samme bygg som tidligere) 2 etg. over apoteket. Dentalia Nydalen Tannlegesenter


Besøksadresse:
Nydalsveien 33 Torgbygget, Plan 2
Nydalen, 0484 Oslo


Ring oss:
23 00 79 00

Send oss en mail:
post@dentalia.no


Kollektivtransport:

Buss: 23, 24 og 37
T-bane: 4 og 5

Se tider på ruter.no

Kontakt oss

Du kan kontakte oss dersom det er noe du lurer på, ved å bruke skjemaet under, så kontakter vi deg for en samtale.