Sisko Petra Brochs

Tannlege, DDS

Sisko Petra Brochs ble uteksaminert tannlege ved Universitetet i Oslo i 2011. Før tannlegestudiene studerte hun psykologi, jobbet som lærer og i hjemmesykepleien. Men da hun fant ut at å jobbe med små vakre detaljer gjorde henne lykkelig, valgte hun å bli tannlege. Den perfekte kombinasjon for en som er interessert i psykologi, medisin, håndverk med høyt presisjonsnivå og øye for detaljer.

Tannlege Brochs er allmenntannlege som jobber med alt fra kirurgi og rotfyllinger til fyllinger og tannerstatninger, samt InvisalignGo og estetisk tannbehandling. Hun har blant annet brukt det siste året på aestetic master course i europeisk samarbeid.

Sisko har tidligere jobbet på tannlegevakt og har derfra bred erfaring med engstelige pasienter med stort behandlingsbehov og smerteutredning.

Medlem av: Den Norske Tannlegeforening (NTF), Scandinavian Academy of Esthetic Dentistry (S.A.E.D), og Norsk Forening for Odontofobi (NOFOBI).

Sisko Petra har første delen av navnet sitt fra Finland. Sisko betyr søster og Petra betyr klippe. Altså, en trygg havn. Hun har to små gutter som selvfølgelig tar mye av fritiden hennes.

Bestill time med Sisko Petra Brochs: